Új DIVAR IP all-in-one 4000 és 6000 videórögzítők, kis  és közepes méretű rendszerekhez

Új DIVAR IP all-in-one 4000 és 6000 videórögzítők, kis és közepes méretű rendszerekhez

A korszerű videóbiztonsági rendszerek központi eleme a videórögzítő egység, melynek feladata az általuk rögzített felvételek archiválása. A telepítés és konfiguráció bonyolultsága gyakran plusz időt és költséget eredményez. Ezen problémákra nyújt innovatív megoldást a Bosch új, minden-egyben DIVAR IP 4000 és 6000 rögzítőegysége, amelyek a professzionális videórögzítési és kezelési rendszerek összes előnyét egy kompakt csomagban kínálják. Így kiváló választást jelentenek kis- és középméretű boltok, irodák számára, emellett pedig igény szerint bővíthetőek is.

Célorientált működés

A DIVAR IP rögzítőegységek mindenben megfelelnek a videóbiztonsági megoldásokra vonatkozó elvárásoknak: azonnal üzembe helyezhetőek, és intuitív felhasználói felületükkel (UI) segítik az első telepítést, valamint a működési módok kiválasztását. Az integrátorok kezelhetik a telepített szoftveralkalmazásokat közvetlenül a videórögzítőből, így minimalizálva a leállási időt. A DIVAR IP rögzítőegységek kiválóan illeszkednek nagy, elosztott rendszerekbe is. A DIVAR IP 4000 és 6000 rögzítőegységek három működési módban használhatóak a rendszerben elfoglalt helyüktől függően. Ha a BVMS (Bosch Video Management System) módot aktiválják, a felhasználók egy teljes értékű, a BVMS és a Video Recording Manager (VRM) komponenseit és szolgáltatásait használó rögzítési és menedzsment rendszerrel rendelkeznek. Ebben a módban a rendszer képes kezelni a fejlett videókezelési funkciókat, például az események és riasztások menedzselését.

Megfelelő választás Bosch eszközökhöz

A BVMS a DIVAR IP 4000 és 6000 rögzítőegységek fő működési módjaként egy robusztus, moduláris rendszer, amely összegyűjtött és konszolidált adatokat szolgáltat a biztonsági operátorok számára, segítve őket a megfelelő döntések meghozatalában. Így a rendszer garantálja, hogy az adatok mindig rendelkezésre álljanak és biztonságban legyenek. Ezzel a móddal a Bosch egy fejlett IP videóbiztonsági megoldást kínál, amely zökkenőmentesen kezeli a digitális videót, hangot és adatot egy IP hálózaton keresztül. A rendszer kombinálja az IP kamerákat és kódolókat, rendszerszintű esemény- és riasztáskezelést, szerver monitorozást, felhasználó- és prioritáskezelést. Ez a mód a legjobb videókezelő rendszert kínálja a Bosch videófelügyeleti eszközeihez, kihasználva a Bosch kamerák és iSCSI rögzítési megoldások egyedi képességeit. Tartalmazza a Video Streaming Gateway komponenseket a harmadik féltől származó kamerák integrálásához.

Igazodás meglévő rendszerekhez

A DIVAR IP 4000 és 6000 rögzítőegységek további két működési módja is fontos eleme lehet egy, már meglévő rendszernek.

Ha a rendszer VRM (Video Recording Manager) működési módban van, a DIVAR IP rögzítőegységek tiszta videórögzítő rendszerré válnak, melyek a VRM alapvető komponenseit és szolgáltatásait alkalmazva teszik lehetővé a felhasználóknak az iSCSI alapú adattárak hatékony kezelését.

Az iSCSI működési módban a DIVAR IP rögzítőegységek egyszerű adattárként használhatóak, és bővítési lehetőséget biztosítanak a más hardveren futtatott BVMS (Bosch Video Management System) vagy VRM rendszerek számára.

Ennek az üzemmódnak a használata teszi igazán rugalmassá a már meglévő rendszert azáltal, hogy további tárhelyet biztosít a rögzített videóanyagok számára, azaz a rendszer tárolási kapacitását bővíti.

AI-képes kamerákkal kombinálva a Bosch-tól származó "forensic search" képesség lehetővé teszi, hogy az operátorok több órányi tárolt videóból azonnal visszakeressék és kiértékeljék a megfelelő felvételt, ezzel gyorsabbá és hatékonyabbá téve a reakciót a potencionális fenyegetésekre.

További részletekről érdeklődjön nálunk, az alábbi email címen: uvegkapu@powerbizt.hu