Bosch Plena hangosítási rendszer kereskedelmi vagy vészhelyzeti megoldásokhoz

Bosch Plena hangosítási rendszer kereskedelmi vagy vészhelyzeti megoldásokhoz

A Bosch Plena termékcsaládot kifejezetten olyan kis- és közepes méretű helyszínekre tervezték, ahol sokoldalú, magas minőségű, megbízható és könnyen kezelhető hangosítási rendszerre van szükség. Ideális evakuálási, üzenetküldési és háttérzenei megoldás lehet iskolákban, szállodákban, bevásárlóközpontokban, ipari létesítményekben, irodákban, vagy bárhol máshol, ahol a közbiztonság elengedhetetlen.

Bosch Plena Easy Line – tiszta hangzású, egy- vagy kétzónás rendszer, mely a zónák feliratozásának és a beállítási lehetőségek sokszínűségének hála egyszerű használatot biztosít.

Bosch Plena Matrix – kiváló hangteljesítmény, akár nyolc kimeneti zónában, vezeték nélküli irányítással.

A Plena Matrix rendszer teljes körű ellenőrzést biztosít az audiókonfiguráció és a jelfeldolgozás felett. A felhasználók egyszerűen besétálhatnak egy adott zónába, és akár vezeték nélkül, egy iPad vagy iPhone alkalmazáson keresztül igazíthatják a hangminőséget és hangerőszinteket az adott zóna egyedi követelményéhez – beleértve élőzenét, üzleti zenét, beszédkörnyezeteket és figyelmeztető felhívásos bejelentéseket.

A Plena Matrix D-osztályú teljesítményerősítők automatikus készenléti üzemmóddal rendelkeznek, ami – ha a Bosch mozgásérzékelői aktiválják a nem használt kimeneti zónákat – akár 80%-os költségmegtakarítást eredményez a hagyományos erősítőkhöz képest. A teljes energiafogyasztás csökkentésével pedig a környezetre gyakorolt hatás is jelentősen mérséklődik

További részletekről érdeklődjön: projekt@powerbizt.hu